Приходиш оголена в сни...
Кохання – мов мрія... А потім? Що буде на ранок?
Твій дотик оголений в серці живе, мов, од Бога...
Та як проживу я без тебе наступний світанок?
Ти відповідь знаєш... І знаєш, що відповідь знаю...
Ми знаємо все, та повинні питатися в себе:
Чи маємо мріяти право, коли ми кохаєм?
Чи мрії і сни одне в однім вгамують потребу?
Від сумнівів вкрию оголеність юну власноруч...
У мріях і снах я цілую, цілую до рана.
Ти – поруч... Така досконала, кохана – і поруч...
І знову ти прийдеш... Оголена... І неслухняна...
Свидетельство о публикации №114010603172
Людмила Сташкова 10.06.2016 07:03 Заявить о нарушении
Людмила Сташкова 10.06.2016 12:49 Заявить о нарушении