Зимний дзэн First snowflakes in Lughansk

Снежинки покрывают поцелуями

по-детски мокрыми,
а на душе тепло.

Как будто бриз,
что укрывает радостью.



Snowflakes are wet like a little baby's kiss

But my open soul is very warm.

Like a sea breeze
that harbors joy.


Рецензии