Пошепки
Та ти добре все знаєш сам,
А потім легенько штовхаю,
І довірююсь чудесам.
Сто карток, листівки, світлини,
Ми привезли у новий дім,
А ще гілочку кращой калини,
Що вподобає й тішає всім.
Пригорнуся, а ти притиснеш,
Одразу тепліє душа,
І те, що над нами нависне,
Не коштує навіть гроша.
Кохання – не коштує грошей,
Не коштує файних речей.
Аби не зробитися ношей,
Та не впасти колись із плечей.
Виготовлюю страви старанно,
Може жінка, а може вже мати,
І хоч кажеш, що нам ще зарано,
Та я згодна на тебе чекати.
Пошепки кАжу – "кохаю",
Та ти добре сам розумієш,
Я легенько тебе штовхаю,
А ти радісно руці мі грієш.
4.01.14
Свидетельство о публикации №114010508447