Бажаю, щоб свято...

Бажаю, щоб свято відчули всі люди.
Хай буде казково і радісно всюди!
Хай діти й онуки вас поздоровляють,
Колядки нехай звідусюди лунають!

Щоб рідні і друзі до вас завітали,
Щоб в Новому році, любов пострічали!
Щоб келихи, дружньо, дзвеніли з вином
За щедрим, широким, багатим столом!

Здоров*я несе, хай, чарівне, це, свято.
Добро і достаток, ще й щастя багато!
Хай гості ідуть у свят - вечір з добром...
З веселим, чудовим, прекрасним Різдвом!


Рецензии