Карамель кохання

Любити цукерку за обгортку а не за те що всередині ... не варто. Простіша чи вишуканіша.. в кожного свій смак. А можливо хтось любить карамель.
Але питання в тому : а чи часто ви загортаєте шоколад до туалетного паперу?


Рецензии