З Рiздвом Христовим
На небі зірка засіяла,
До печери шлях вказала...
Між хмаринками мерехтіла
Людям добра бажала...
Звучать молитОвно дзвони,
До грудей прикладаєм ікони -
Торкнувся Ангел ніжним крилом,
Зігріваючи серце теплом...
ОбрАзи в цей день прощаємо
І від скверни себе очищаємо
Горить свічка полум'ям щастя,
Охороняючи нас від ненастя...
"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!- лунає з небес,
Нагадують дзвони - це свято чудес!
"СЛАВІМО ЙОГО!" - у всіх на вустах,
Глибока повага і радість в очах.
---------------------------------
З Різдвом Христовим Всіх вітаю,
Щастя, радості бажаю,
Світла, миру і благодаті,
Вірно жити та щиро кохати!
Свидетельство о публикации №114010511762
Спасибо за замечательные стихи,Рая.
...
Світла, миру і благодаті,
Вірно жити та щиро кохати!
Александр Басейн 30.09.2020 12:31 Заявить о нарушении
Раиса Киевская 30.09.2020 18:36 Заявить о нарушении