Дуст Артураз

Яргъал Москвадай атана мугьман,
Илифна кIвализ, рахана ширин.
Гуя зи тIалдиз жагъана дарман,
Вичикай сирер туна чаз дерин.

Гьуьрметдиз-гьуьрмет,хатурдиз-хатур,
Ихьтин инсанар дуьшуьш жеда тек.
Сагъ хьурай вун зи, азиз дуст Артур,
ЭрчIи гъил я вун инсандиз герек!
 


Рецензии