Забудь УКР

Забудь, що я тобі писав
і веселив коли ти сумувала
я поруч був, хоча і знав
що я не той, і ти це знала

я закохався в твою байдужість
і завжди підіймав із болота
і говорив щоб ти забула дурість
якою тебе мучила сволота

скажи навіщо я тобі потрібен
не муч мене, скажи, не зволікай
я став до анегела твого подібен
пишу а може прочитаеш це бодай

забуть я серце знову залатаю
з шматочків побудую новий дім
десь на кінці всіх вас, щоб скраю
і буду сам я жити в нім

нікого не пущу, мені набридло
що витирають всі об мене ноги
нехай всім вам за мене буде стидно
та я не занесу в дім роги

не вмію я як ви приносить біль
я навпаки все намагаюсь відновити
не дмухайте мені у рану сіль
я молодий, я хочу жити...........

згадай скільки ми разом пережили
згадай усе чим я тебе потішив
навіть бувало сльзи разом лили
я поруч був завжди, тебе не лишив

радій життю і викинь мене з себе
або прийди і викради прошу мене
в твоїх руках сьогодні ключ від неба
що там: залежить тільки від тебе


Рецензии