Бринить сльоза

На щоці бренить сльоза,
Чиста и прозора.
Як та вранішня роса.
В полі неозорім.
 
На щоці бринить сльоза
Чи то від болю,
Чи то від смутку,
Чи то від горя.
 
На щоці бринить сльоза
Чи то від щастя.
Чи то кохання -
Ніхто не зна!
 
Закохана й щаслива?
Ніхто не зна...
Ніхто не зна,
Бринить сльоза.

Чиста і прозора,
Як та вранішня роса...
То є душа,
Моя душа, збентежена,
Сумна...
Щаслива...


Рецензии