***

 Минем бакчамда ,
 Усе эч чачак
 Шул чачаклерне,
 Кадерляп устерем,
 Олар матур булып,
 Горлеп, усеп китеп
 Чечеклерге чумып,
 Назлы  ис тараткан
 Оларга су сибеп,
 Уссен гэрляп диеп
 Бер ни газап  ,
 Аларга тимесен
 Тамырларын ныклап, 
 Сабакларын тереп
 Тэннер йокламачы саклвдым,
 Оч чечегем минем ,
 Оч сабыем минем ,эч жимешем.
 Балаларым минем ,
 Йорек кисеклерем.
 


Рецензии