Романтика зим

Зима — не найостанніша з романтики з усіх пір року. В цей час відсутні будь-які клопоти пов’язані з багатьма брудними роботами.
В цей час романтичні сутінки поринають навколо значно раніше а місячне сяйво романтично освітлює все навколо своїм світінням відбиваючись від снігу.
Проте роззирнувшись навколо нинішньої зими важко помітити  ці всі натяки на чисту, місцями досить дитячу, білу романтичність. Це доволі незвично втрачати такий настрій через відсутність лише снігу… але його дійсно так не вистачає…
ПОВЕРНИСЯ, СПРАВЖНЯ ЗИМА…. МИ НА ТЕБЕ ЧЕКАЄМО.
04.01.2014


Рецензии