шигырь язам сине

 Мендем але таулар башларына,
 Шигырь язам ,жилкей исме тор
 Монланмалы але ,монлы чишме
 Узган гэмрем исеме, тоше тор.
 
 Кыйбладан каты жиллер исе,
 Янгыр жавыр,белкей тэн белен
 Читте синсез ялгыз-газиз башым
 Жемлер табыр микен,кем белен?

 Куйчы  кукрегеме башларынны,
 Тынла але йорек тибуен,
 Шул чакларда ,белкий син анла,
 Йорегемнен кемне сейюен.


Рецензии