жырым

  Ишетмеден сэрлэремне минем ,
  Бер уземне ташлап киттен син,
  Кукрегемде яра тиренеер ,
  Йорегемде хаман шул жырларым
 
  Сине сэя кунел , туктамасын
  Сэймей мемкин тугел ,сэямен
  Минем, бел син шуны , куз нурым,
  Сине гене бэтэ  монларым.

  Эгер   ишетеп калсан  таушымны
  Жиллер ,даул аша куллар суз але
  Йорегенде  шоморт чачак атыр,
  Кояш нурлар сибеп жылытыр.


Рецензии