***

 Буген тэнне тошлеремде
 Урманнарда ердем
 Шоморт гэрлеп чечек аткан.
 Ап-ак кардай булып
 Мине гэллэк итеп аны
 Булек итеп бирден.
 Шоморт исе ,тэш булсада
 Йореклерем минем исерде,
 Исер кебек ,чечеклерден
 Башыкаем эйленде.


Рецензии