Сагындым

 Жырак жирден селем жиберем
 Жаным,шатлык белен каршы ал
 Эгер оноторга телесен,
 Мине эйтеп жибер хеберен.

 Мына сине хатлар язам,
 Ин кедерле итеп окшаттым .
 Бутен ,жаным ,беркем кирекмей
 Сине гене сиям яратып.
 
 Бакчаларда бер гэлем бар,
 Сандугачлар куна шул гэлге,
 Сонгы сузем- син онотма,
 Мин онотмам сине гомерге.
 
 Ашкынсада йорегем, сызлансада
 Баса алмам инде мин аны,
 Сагынсамда, эзлеп телесемде,
 Куре алмам кебек мин сине.


Рецензии