сары яфрак

 Жилфердей сары яфрак,
 Давыл килер алдыннан.
 Дер-дер киле мескен йорек,
 Хесрет курер алдыннан.
.
.Каты жиллер очырсалар,
 Ялгыз сары яфракны,
 Жетим калган, агач сабак, 
 Кызганыр микен аны?

 Элле, уткен чаклар булып
 Борчоп куярсын микен ,сагынып?
 Мине иске алып жаным,
 Ишетерсен микен ,йерэк таушын?

 Минем сию жырым ,булыр,
 Яфрак булып барып житермен,
 Жетим калган кара сабак ,
 Ешел  яфрак,чечек жиберер..
 Ялгызлыктан безне  коткарыр  .


Рецензии