буран

 Буран уйный ,кар очорта
 Кузне ачып булмый, урата
 Синен якка юлларымны,
 Буран карлар белен каплата.
 Дешем сине ,ишетмейсен
 Кычкрам ,чыгып ,сер бирмейсен
 Ерегенде карлар ята,
 Буран аны урата.


Рецензии