Разное...

Шины шелестят,впитывая промокший туманом асфальт.
А душа далеко витает, наслаждаясь божественной музыкой альт.


Я роблю вершi...и працюю я справжно..
Наче плотнiк,вбiваю рядок за рядком.
Нi тому,що так треба ...
А тому,що прiятно..
Це е те, що кохаю ,выгадую гуртом.


Рецензии