Невильний птах

Чому іноді буває так важко зрозуміть
Що коїться у тебе на душі…
Адже ти так часто буваєш на самоті
Неначе збираєшся летіть

Твої очі дивляться в небесну даль
А мрії в голові твоїй вирують
Тобі мабуть так хочеться на мить
Світ цей величезний зупинить

Зупинить птахів о тих політ
Що у небі так весело літають
Перервати опалого листя танець
Що від подиху вітру так залежить

Зупинити потік тої річки хвиль
Що в далечині видніється
Й відблисків води тієї кришталь
Що від променів сонця залишаються


Рецензии