Моя краIна
Україно бідна, мати моя рідна,
Ти страждаєш вічно в хвилях історичних...
Кати різномастні, вороги народу
На шляхах до щастя чинять перепони.
В розпачі країна - крадії повсюди,
Скрізь насильство, відчай, знов зникають люди.
Все вже запродали злодії в законі,
Туга серце гнобить, ніби у полоні.
Стомлені зневірою, зраджені верхами,
Втративши надії, ми йдемо шляхами.
Якщо впав - затопчуть, хворії вмирають,
Завжди захищають тих, що гроші мають.
Крізь туман майданів не побачиш волю,
Тільки глибше втратиш силу, зір і долю.
Україно бідна, мати моя рідна,
Невже не дожити, доки ти розквітнеш?
01:15 03.01.2014
Свидетельство о публикации №114010300917
Екатерина Кунцевич 01.04.2015 20:50 Заявить о нарушении
С уважением,
Татьяна Белая Роза 02.04.2015 08:33 Заявить о нарушении