КОМУ ЩО
Він вже щось має чи не має:
Якийсь там спадок від батьків,
Бог в нього розум заправляє.
Господь дитині дав свідомість
Щоб світ пізнати до вподоби,
З батьків - рухомість й нерухомість:
Живи, трудись, твори і пробуй.
Дітки взяли і в світ пішли
Робить, творить і руйнувати:
Дасть Бог - путяще здобули,
А ні - то продадуть і хату.
Як настає тут правди час,
На власній шкірі це відчуйте:
То спадок працював на вас,
Тепер на нього попрацюйте.
2.01.2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114010207021