Що робити?

Сам себе питаю
Що робити маю,
Чом у самотині
Я страждаю нині,
А душа чекає,
Жить так не бажає.

Сам себе питаю
Що робити маю,
Чом в похилім віці
 Проживаю в клітці,
Чи кудись летіти
Й вдома не сидіти.

Бо ж летять лелеки
У краї далекі
Літечка шукати
Й там розкошувати,
Мо’ й мені злітати
Й своє літо мати.

Сам себе питаю
Що робити маю,
Літо ж моє й осінь
Вже минули досі,
А душа страждає,
Літечка бажає.
02.01.14.


Рецензии