Ми i пори року

Дитинство, юність то весна,
А молодість то наше літо,
Дорослість – осінь золота,
Зима ж то старість з заповітом.

Щорічно є зима й весна
І літо й дні осінні ситі,
В людини ж доленька сумна,
Літа не вернуться прожиті.
0101.14.


Рецензии