К Киеву

До Києву

Вона дуже дивна, ти знаєш...
Про Тебе десь мріє весь час,
Брехня або правда...кого ти кохаєш...
Чи станеш ти щастям для нас...

Прийде знову Осінь до Тебе,
З очами як очі Дніпра,
Й може побачу я кольори неба,
А може закінчиться гра...

Туманом майбутнє крадеться,
Як Доля, кохай...не кохай...
Дорога прямує до Києва серця,
Мій Києво, любий, обліччя своє не ховай...

Сумую без тебе... чекай...


Рецензии