разом i сила i розум
горе ходить на голову хворе
кряче мастите і бите
плаче молитвою вкрите
пізно ріднесенькі пізно
пізно давитися слізно
нумо триматися гурту
гнати до дідька манкуртів
скоро розгублені скоро
скоро ми все переорем
світлом сходитимуть зорі
в нашому полі і морі
в пісні у втомленій пісні
в пісні гартумося звісно
голос окрилить наповнить
серця вселюдного домни
разом і сила і розум
разом і трісне з морозом
ніжка наштикнута трону
душі любов'ю наповнюй
31 Грудня, 2013
Свидетельство о публикации №113123108762
может - но не сейчас... А написано сильно!
С Новым годом, Юра!
Мила Московская 03.01.2014 00:40 Заявить о нарушении
То ж намає вибору - треба міцно вірити.
Дякую!
ЛЮ
Юрий Лазирко 08.01.2014 23:58 Заявить о нарушении