Радим Халиковаз
Гьар са хуьруьхъ вичиз хас тIвар,
Вичин къадим тарих ава!
Гьар са хьруьхъ вичин картар,
Гьар катрахъ са къилих ава!
Радим стха Халиков чи,
Ватан патал чан эцигай;
Школадиз тIвар ганва чи,
ЦIийиз бине къван эцигай.
Игитар жез Радим хьтин,
Гьазур я чун гьар са аял!
Шарвилидиз къадим хьтин,
Ухшарбур хьун я чи хиял!
Кьулан СтIал-катран макан,
Дамах ая Радим хцел!
Школадал алаз юкьван,
Ви тIвар жеда халкьдин мецел!
Свидетельство о публикации №113123108155