З Новим роком!
Новий рік зустріти,
Кажуть, як започаткувалось -
Весь рік будеш жити.
Хай не збудуться слова ції
У житті держави!
«Обніміться, брати мої,
Молю вас, благаю!»*
Посланіє «І мертвим, і живим»**…
Щоб Отченашем стало,
Рідний край ще б став й своїм
А в нім життя буяло!
Дай нам, Боже, мудрість й розум.
Вірю й сподіваюсь.
ВСІХ вітаю з Новим роком!
ВСІМ щастя бажаю!
31.12. 2013р., Київ
_______________________________
*Тарас Шевченко. «І мертвим, і живим,
і ненародженим землякам моїм в Украйні
і не в Украйні моє дружнєє посланіє.»
Інтернет.
**Там же
Свидетельство о публикации №113123105359
Григорий Божок 07.01.2014 15:09 Заявить о нарушении