З Новим Роком!
То старий рік іде за грань часів.
Та суму щось немає, як на диво,
Хоч в далечінь тече ріка із днів.
Он чуєте? – Десь там, десь там за рогом,
Дзвенять копита – скаче бистрий кінь –
То Новий Рік спішить до нашого порогу,
Як промінь сонця пробива небесну синь.
Бажаю добрим людям щастя й миру!
Під знаком вдачі хай пройде весь рік!
Хай радість завіта до вас в квартиру,
Й печалі-біди йдуть собі побік!
Хай посмішка вкрашає вам обличчя,
Наближує хай радість з кожним кроком!
Хай добрі справи у дорогу кличуть!
Вітання всім з Різдвом і з Новим Роком!
картинка из Сети
Свидетельство о публикации №113123103370
Надзвичайно чарівний вірш!
З наступаючим Новим Роком!
хай для Вас він буде щасливим та щедрим на добро. Здоров'я Вам міцного та життя довгого.
З теплом та повагою,
Богдана Синюк 31.12.2013 17:35 Заявить о нарушении