хат

  Сине серле кайнар селем язам,
 Тыныч тормош ,телеп каламын,
 Аерылган купте булмасада,
 Эзлеп ,эзлеп сагнып  жанамын,
 
 Ихтиярсыз, жаным аерылдык
 Ашыгып- ашыгып алга атладык,
 Синен белен берге булган чаклар,
 Кукрегемде ,менге сакланыр.

 Ташла ,жаным язмыш уйларынны,
 Мин ташламам ,сине бер вакыт,
 Мин ташлармын ,сине шул чагын,
 Кан ерешем калса тукталып


Рецензии