Ай жыры

 Мына, карым айга,
 Айда карый мине,
 Анлагандай, минем уйларымны
 Кем телемеген  микен,
 Сэйген яры белен
 Гомерлекке берге былыуын.
 Хаваларда йолдоз
 Жим -жим уйный,
 Коенгандай булып ,матур куллерде ,
 Тыныч яшеулерге,нилер житер,
 Сойген ярын белен, доньяларда
 Ай нурлары бигрек матур,
 Ай нурларын кулга   тоталсам,
 Тан жырларын ,сине жырлар идем ,
 Тан жырларын ,янында булсам .


Рецензии