Черпаю з ридноi землi натхнення

   

   Черпаю з рідної землі натхнення,
   Спада на мене сонячна блакить.
   Подарував Господь благословення
   У ріднім краї жити і любить. 

   Дніпрових хвиль милуюся красою,
   Як на долоні Хортиця лежить.
   І серце переповнене весною,
   І піснею у грудях вірш бринить.

   Оспівую тебе, країно мила,
   Твої квітучі парки і сади,   
   Земля моя, в тобі черпаю силу,
   Наснагу п,ю з Дніпрової води,

   Проймаюся повагою до тебе,
   До болю рідний, неосяжний край!
   І іншої землі мені не треба-      
   Пташина я неперелітних зграй!

   Дай, Боже, у здоров"ї й щасті жити
   Вкраїнському народові, молю,
   І рідну Батьківщину так любити,
   Як неньку- Україну я люблю!


Рецензии
Татьяна! Я тоже люблю. Предлагаю :"СЛАВЯНЕ ОДНА СЕМЬЯ" С уважением

Александр Васильевич Величко   05.03.2014 09:06     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.