На коня

Вже рік старий за обрій плине,
Ніхто спинити не зумів,
Я за столом
Дістану риму,
І побажаю кілька слів,
Щоб процвітала Україна,
Родина в злагоді жила,
Було у світі
Всюди мирно,
Творилось більше
В нім добра,
Всіх обнімаю
Міцно-міцно,
Чекаймо
Світлого Різдва,
Замерехтять
Нехай ялинки,
Вірші  розкаже дітвора,
Цей рік,
Як килим  був барвистим,
Та час зустріти нам коня!
І безперечно осідлати,
Щоб мчать 
На нім до перемог,
Щоб рік був
Вдалим,
І багатим
І обійшлося
Без тривог!
30.12.2013


Рецензии