Сэлэм

 Кара але сехрелерге иркем.
 Алсу гэллер ,чечек атканнар
 Тугайларга чыгып тынла
 Жаным жиллер аша, селем жиберем.

 Аяз кичне ,кукке кара
 Жидген йолдоз яктысын,
 Синен белен берге силеше
 Озлеп сэйген, йорек яртысы

 Эй артында коен ускен
,Яфраклары жилге талпына
 Их бегерем ,минем кунелем
 Сине курер эчен  ашкына.


Рецензии