Ми i свiт

З плачем приходимо у світ,
Страждаючи ідемо з нього,
Бажаєм жити більше літ,
Та робимо не все для цього.

Ми труємо себе усім,
Що попадається під руку,
Руйнуєм світ, живучи в нім,
Лишаючи його онуку.

Щезають із лиця Землі
Тварини, птаство та озера,
Ліси великі та малі,
Надходить запустіння ера.

Залишаться лише піски
І більш нічого вже не буде,
Загинуть і руйнівники,
Хреста повісивши на груди.
29.12.13.


Рецензии