Горiлочка

Горілочка – радість,
Вона веселить,
Реклама всім радить
Горілочку пить.

Та є ж заборона
Таке говорить,
У телека зона,
Де совість мовчить.

Спиваються люди,
А їм до спини,
Реклама усюди,
Купи і ковтни.

Реклама, то гроші,
Закон не для них,
Прибутки хороші
Для дуже крутих.
28.12.13.


Рецензии