Оноталмам сине

 Кара урманга керген чакта,
 Монлы ерлар ерлама ..
 Оноталмам жаныкаем,
 Онотыр диеп уйлама
.
 Сандугачлар озлеп- озлеп сайрый
 Яр буенда ,матур зиректе,
 Берге йорген коннеремне
 Югалтмале сакла  йоректэ.

 Узем мында,кунлем синен белен
 Жаннарыинын  турен алгансын
 Сине гене сиям иркем..
 Сине гене менге,  югалттым.


Рецензии