Ще б йому не гнуться!

"Несе Галя воду-
Коромисло гнеться,
А нею-Йванко,
Як барвiнок,вьеться!"

Слова из песни



"Тiй Галi така тяжiсть
не минеться!-
Скажу вiдверто,щиру
правду вам:
Не випадково коромисло
гнеться,
Бо вiдра тi-по сорок
кiлограм!"


Рецензии