Сынган чечек
Син ошоган гэлне эзледем.
Эзлесемде жаным талмады,
Минем йорегемде турен табтын,
Оноталмам сине менгеге.
..
Бакчам уртасына ,гэл утырттым
Роза гэле ,онын исеме
Кэндез куз алдымда,тон йокласам,
Тэшлеремде ,курем мин сине.
.
Сандугачлар басып кына,
Сындырдылар гэллеремне
Сынган розага ошатам ,
Аерылган кэннеремне.
Ник булай тиз мине оноттын?
Урелеп ускен сию гэленне,
Сине эзлеп ,сэйген чачагеннен,
Кызганмыйча, тамрын йолоктын?
Свидетельство о публикации №113122903165