Звуки, вiбрацii, рухи

Р.Коляда, п’єса для фортепіано,
Вечір музичних і хореографічних імпровізацій:
проект Романа Коляди і Honest Movement Dance Company

1.
Звуки, вібрації, рухи –
Що було перше? Що – друге?
Думи, застояні в муках,
Творять буття недолуге.

Що було перше? Що друге? –
Мрії? Бажання? Уява?
Чим увінчались потуги:
Значити зліва направо?

Щось було перше? Щось друге
В хаосі слів і відношень?
Світ, що не знає наруги,
Не визнає й проголошень.

27.12.2013


Рецензии