Язмыш
Очар идем ,урман тау аша.
Берничек те булмай ,син ераксын
Уйлый, юрый ,кунелем саташа.
Минем сузем житмей язар ичен,
Ничек эйтсем де бэтре алмам
Йорегеме кереп урыннаштын,
Хислеремне ачып салалмам.
Язмыш ния аердын безне
Гэлдей башлап донья кырганда,
Кехерляем язмыш ,аерылганны,
Бер курерге жаным ашкына.
Мене узем язам шыгырымны,
Кузлеремнен кайнар йеш ага,
Синнен аерылдым ,читте булгач,
Уксеп елым, йоректен кан тама.
Свидетельство о публикации №113122910673