Джерельна вода
Джерельної цілющої води
І понесеться в світі щастям
Та музика одвічної краси
Її творець Отець небесний
Що землю Він створив
І ту перлиночку небесну
Він Буковині подарив
І я радію щастю
Тій гамі різних кольорів
Що вплетена у Буковинському оркестрі
Чудових,ніжних голосів
І лине світом пісня
Про небо вічність і красу
Вона натхненна гір повітрям
Зціляє люд,що на землі
Це Божа милість Буковині
Вплітається веселкою краси
А світле сонце днини
Освітлює всі Буковинські кольори
Фотографія з інтернету.Гора Говерла
Свидетельство о публикации №113122910619
Анатолий Дудник 2 03.01.2015 21:19 Заявить о нарушении
І Вас з Новим 2015 роком!Щастя Вам,всього найкращого в Новому році!
З повагою до Вас!
Лидия Елена 03.01.2015 22:28 Заявить о нарушении