Питають

Мене питають:
- В кого закохалася?
А я зніяковіло
Промовчу,
Щастя напоказ?
Ні, не виставляється,
Зурочити боюся
І мовчу,
В жіночих долях
Щастя ледь трапляється,
Хоч хочеться кричати,
 Я мовчу,
Хоч подумки
До нього повертаюся,
І серце
В жар розлуки
Обпечу,
Кохати мовчки
Часто нам трапляється,
У тім коханні присмак полину,
І присмак від зім’ятої калини,
І блиск на двох розділених  зірок
В нім шелест крил
Весною лелечиних,
Що принесуть
На щастя – діточок
28.12.2013


Рецензии