***

Я мару паехаць туды,
Дзе крокі чужыя не чутны…
Дзе голасна вецер з нуды
На елках гайдаецца смутна.
Блукаць буду, сілы знайду,
Што так бездаганна ілгалі.
Чаму ж так мне цяжка, чаму?
Мы ж гора амаль што не зналі
І крок мой на бег перайдзе...


Рецензии