Хай Новий рiк...

Хай Новий рік несе надії
На світле, краще майбуття.
Нехай збуваються всі мрії -
Всім вам щасливого життя!

Господнього благословення,
Здоров*я, сили, почуттів.
Добра і миру, і спасення,
Любові, щирих, гарних слів!

Достатку, спокою і вдачі,
Гостей приємних за столом.
Хай в кожнім домі лад маячить
І відчувається тепло!


Рецензии