Нехай збуваються бажання

Нехай збуваються бажання
В Новому році, мрії й сни.
Здоров*я, успіхів, кохання,
Хай світять очі, мов вогні.

Від задоволення й цвітіння,
Від насолоди і тепла.
Бажаю вдачі і везіння,
Щоб доля доброю була!

Хай Новий рік дає радіти,
Кожній людині і сім*ї...
Щасливі хай зростають діти,
Хай буде мирно на Землі!


Рецензии