нА ГоДинникУ

На годиннику встановлений передноворічний час.
Прибирання йде повним ходом, в брехунці співає Стас.
Солодкий час. Передноворічний. Поради слухаю вельми незвичні.
Не просто час. Це стан власного тіла і душі.

Минулий рік згадати не тяжко... всі минулі роки.
Зустріч додає трохи дежавю.
Та колупатись в минулому не з руки.
Тому не буду тобі заважати. Думати думу думок королю.


Рецензии