ResPublika

Чому ми так активно хочемо називатися "державою" і не хочемо "республікою... хоча республіка лише визначення форми організаціїї правління в державі... як федерація чи конфедерація.... Як узагалі відбуваються маніпуляції над свідомістю людей завдяки отаким переплутаним поняттям.
Держава - вона ж державний апарат насильства. Так і є. І ми боремося з цим. Можливо нам подобається робити помилки а потім з ними ж боротися...


Рецензии