Сенти-Менти

Але чомусь так тягне посидіти...
 не на одинці, а самим і  з собою
На думці самі лиш ноти...
  та пальці не грають ніяку мелодію.
Ввечері затишно,
  за чашкою чаю, з м'ятою...
З газетою цілою,
     або шматками м'ятою...
Рваною думкою зхопилося з уст: Дякую.
І задурманеним голосом прошепотіти...
         :"Коханий мій."
А він десь далеко і не знає про мрії, й рани... її.
І якійсь іншій говорить компліменти...
Такі блін композиційні та філософські оці сентименти.


Рецензии