Прости

Прости мене мамуню,
Закохалася,
Прости твоїх
Недоспаних ночей,
Прости мене  мамуню,
Обпікаюся,
Не можу жити без його очей,
Без посмішки,
Тепла обіймів,
Погляду,
Розділених цілунками
Ночей,
І без віршів,
Що ось
Приходять подумки,
Коли стою біля
Його дверей,
Все знаю
Зрозумієш
Краще подружок,
Адже колись
Кохала так сама,
Ти знаєш,
Що таке
Промінчик посмішки,
А  на душі, і у думках
Весна!   
27.12.2013


Рецензии
Олено, пройде ця любов, як і все проходить. Тільки мама ніколи не кине.
Дякую за вірш!

З повагою
Механік

Механик Яната Эспирито   27.12.2013 15:42     Заявить о нарушении
Рада, що сподобався)

Алена Скиба   27.12.2013 15:50   Заявить о нарушении