***
Из дневника гастарбайтера.
Сэрэдын дэвяноста. Кытай дэлат тавар. Кавказ, Вьэтнам и Абрам дэлат навар. На Чэркызон половын мэст заныл Кавказ. Асталной мэст заныл Вьэтнам. Руска лох пакупал кытайска тавар, платыл дэнга Кавказ, Вьэтнам и Абрам.
Начал двэтысячна. Кытай дэлал тавар. Кавказ, Вьэтнам и Абрам дэлат навар. Руска лох пакупал кытайска тавар, платыл дэнга Кавказ, Вьэтнам и Абрам.
Сэрэдын двэтысячна. Кытай дэлал тавар. Кавказ, Вьэтнам и Абрам дэлат навар. Руска лох платыл дэнга Кавказ, Вьэтнам и Абрам.
Конэц двэтысачна, начал двэтысачнадэсата. Абрам дэлал кыдай. Чэркызон разгонай.
Свидетельство о публикации №113122700514